Новата Panda ще има 600 възможни комбинации

Main August 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6275 views | no comments

На изложението във Франкфурт ще изгрее третото поколение на Panda, модел пожънал 31 години успешна история. Градският мъник е пораснал с цели 11 см. С дължината си от 365 см, широчина 164 см и височина - 155 см Panda събира на борда си петима души и рекордно количество багаж. Предвидени са многобройни възможности за конфигурация на вътрешното пространство.
Моторите са практични и икономични, като в гамата влизат 0.9 TwinAir Turbo с 85 к.с., избран за „Международен двигател на 2011 г.". В гамата присъстват и обновеният 1.2 Fire с мощност 69 к.с., както и 1.3 Multijet II, заредена със 75 к.с. Производителите предвиждат и мотор, работещ на бензин и метанол в лицето на 0.9 TwinAir Turbo Natural Power с 80 к.с. и 1.2 EasyPower (бензин и газ) с 69 к.с.
При лансирането си на пазара Panda ще дебютира с предно предаване, после ще се появи версия и с 4x4. Благодарение на 4 различни двигателя, трите гами, десетте цвята за каросарията и четирите версии на интериора и др. производителите ще предлагат цели 600 възможни комбинации за модела.

 
Keywords:   4x4, fiat, natural power, panda
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...